Rempan starttaus

 Ensimmäinen vaihe remontista piti suunnitelman mukaan sisällään alakerrasta keittiön, olohuoneen ja vessan. Yläkerrasta päätettiin remontoida kummatkin makkarit ja jättää yläkerran vessan remontti myöhäisempään vaiheeseen.

Alakerran keittiö näytti alkuperäiseltä, lähinnä maalattu kaapit ja vaihdettu mustaa kiveä olevat tasot. Tummunut panelointi koristi seiniä ja sammaleenvihreä tapetti paneleiden yläosaa. Mielestäni yleisilme oli siis vanha ja aika tumma. Laitan alle muutaman videolta otetun still -kuvan, jotta lähtötilanteesta jää jotain talteen tännekin.





Aloitusvaihe alakerran osalta piti sisällään paljon purkua. Myös seinät päätettiin avata remontin yhteydessä ja tarkistaa sen osalta, ettei sisätilojen remontti mene hukkaan siksi, että seinien väliin jää yllätyksiä. Seinistä siis paneelit pois ja keittiö kokonaan pois. 

Yläkerran osalta remontti jäi pitkälti minun tehtäväksi, koska maalinpesu ja tapettien poisto oli ensisijainen keino. Myös lattiat päätettiin kunnostaa. Laitan yläkerrasta alle videon lähtötilanteesta ja hyväksi havaituista välineistä kuvan alle myös.



Kommentit

Suositut tekstit